Nyhetsarkiv


Flytogets mobilapp

Last ned Flytog-appen

Med Flytog-appen kan du se avgangene i sanntid og kjøpe billetten din direkte i appen, så slipper du å bruke unødvendig tid på plattform før toget går.

Les mer
Flytogets påskeruter

Flytogets påskeruter

Bane Nor gjennomfører planlagte sporarbeider rundt Oslo S påsken 2017 noe som betyr at Flytoget vil kjøre noe sjeldnere enn normalt.

Les mer
Flytogets 2016 resultater

Flytogets 2016 resultater

Flytoget leverer i 2016 nok et godt resultat med en omsetning på 923 millioner kroner og et resultat før skatt på 170 millioner.

Les mer
Flytoget får ny logo

Flytoget får ny logo

Fra og med 1. desember 2016 bytter Flytoget AS offisielt logo. Logobytte er en del av en større moderniserings- og differensieringsprossess for selskapet, og markerer begynnelsen på en ny epoke for Flytoget. Vi har gledet oss veldig til å vise den frem.  

Les mer
Oslo-motiver på Flytogterminalen

Oslo-motiver på Flytogterminalen

Kjenner du igjen motivene på de store digitale skjermene på Flytog-terminalen på Oslo Lufthavn? De er alle hentet fra forskjellige steder i Oslo, blant annet Frognerparken, Ekeberg-parken og Sørenga.

Les mer

Vil du prøve en selvkjørende elbuss?

Torsdag 20. og fredag 21. oktober har du muligheten. Alt du trenger å gjøre er å møte opp på Fornebu.

Les mer
Ny administrerende direktør i Flytoget AS

Ny administrerende direktør i Flytoget AS

Styret i Flytoget har ansatt Philipp Engedal som ny administrerende direktør i selskapet. Engedal tiltrådte stillingen 1. januar 2017.  

Les mer
Nå kjører Flytoget enda oftere!

Nå kjører Flytoget enda oftere!

12.desember økte Flytoget frekvensen fra Lysaker, Skøyen og Nationaltheatret.

Les mer

Flytoget og Vipps tester helautomatisk billettering

Før sommeren inngikk Flytoget og Vipps et innovasjonssamarbeid og allerede denne uken presenterte de sitt første pilotprosjekt. Ambisjonen er at de reisende skal kunne belastes reisen med Flytoget uten ett eneste tastetrykk. 

Les mer
Det blir ingen streik i Flytoget

Det blir ingen streik i Flytoget

(Oslo, 17. september 2016) Partene har kommet til enighet og ingen av Flytogets medarbeidere blir tatt ut i streik.

Les mer

Flytogmodus

Hva er egentlig Flytogmdus?

Reiser du med Flytoget, kan du stole på at du vil reise smart, raskt og behagelig, allerede i det øyeblikket du velger oss. Det gjør at du kan innta Flytogmodus helt hjemmefra – og reise med lave skuldre hele veien.

Les mer

For første gang er en selvkjørende elbuss på veien i Norge

En konstellasjon av Norges største transport- og teknologiaktører, har innledet et unikt samarbeidsprosjekt for å utvikle kollektivløsninger for små selvkjørende elbusser i Norge. I dag gikk
startskuddet for elbussturneen som skal innom flere norske byer denne høsten.

Les mer

Kjærlighet i hvert hjertebank

I 18 år har vi blitt minnet på kjærligheten passasjerene våre deler med noen andre, fordi vi har sett dem ta farvel, og vi har sett dem bli ønsket velkommen hjem. Samme hvem du er, hvor du kommer fra, hvor du skal hen, hvem du elsker - vi har alle det samme ønsket om å oppleve sann, hjertebankende kjærlighet.

Som offisiell samarbeidspartner av Oslo Pride er vi med på å feire kjærligheten . I år ønsket vi å fange lyden av den på en helt unik måte. Derfor inviterte vi par til å bli med å lage et annerledes stykke musikk. Vi kaller det «PrideBeat». Se filmen om prosjektet her.

Les mer

Oslo Pride + Flytoget = Sant

Oslo Pride arrangeres fra 17.-26.juni og vi i Flytoget er veldig stolte over at vi får lov til å være med å bidra.

Les mer
Fly over skydekket

Flytogets sommerruter

At jernbanen får sin årlige omfattende oppgradering har blitt et nesten like sikkert sommertegn som avisforsider om knall vær og flåttbitt. Flytoget går nesten som normalt hele sommeren med unntak av én uke i august, og en plattformendring på Oslo S i juli.

Les mer
SAS-fly på bakken

Nå tjener du SAS EuroBonus-poeng på Flytoget

Som SAS EuroBonus-medlem kan du nå tjene 100 ekstrapoeng hver gang du reiser med Flytoget.

Alt du trenger å gjøre er å registrere ditt EuroBonus-nummer i appen og kjøpe billetten med mobilen. Har du ikke allerede lastet ned appen, så gjør du det på AppStore (for iPhone-brukere) eller Google Play (for Android-brukere).

Les mer

Nå kjører Flytoget enda oftere!

I midten av desember økte Flytoget frekvensen fra Lysaker, Skøyen og Nationaltheatret. Dette betyr hele fire avganger i timen fra disse stasjonene. I tillegg har vi en god nyhet til deg som bor i området rundt Stabekk og Bekkestua. Fra 14.desember kjører Flytoget også én avgang i timen fra splitter nye Stabekk stasjon.

Les mer
Full stans i Flytogtrafikken

Full stans i Flytogtrafikken

Det har oppstått en feil på telefonsystemet mellom togleder og tog. Det settes opp alternativ transport på strekningen.

Les mer

Flytoget tilbake til fremtiden

Åtte flunkende nye togsett. Nytt uttrykk og løsninger tilpasset fremtidens reisende. Om bare tre år er de her. Er du klar?

Les mer
La barna bestemme i ferien

La barna bestemme i ferien

Barn reiser alltid, i følge med en betalende voksen, gratis med Flytoget. Og det er bra, for 10 av 10 spurte barn foretrakk å reise med Flytoget fremfor bil.

Les mer

Planlagte avvik sommeren 2015

18. juli – 3. august (til kl. 03:00)

Les mer