Flytogets sommerruter

At jernbanen får sin årlige omfattende oppgradering har blitt et nesten like sikkert sommertegn som avisforsider om knall vær og flåttbitt. Flytoget går nesten som normalt hele sommeren med unntak av én uke i august, og en plattformendring på Oslo S i juli.

Går du ofte på gammel vane?

Reiser du ofte med Flytoget vet du at ting som regel går helt av seg selv. Toget går til avtalt tid fra samme plattform. Men i sommer kan du dessverre ikke gå helt på gammel vane dersom du reiser fra Oslo S:

I perioden 27. juni til 31. juli går alle Flytog til Oslo Lufthavn fra spor 10, og ikke fra Flytogterminalen som normalt.

Vi vil selvsagt være på plass for å vise deg veien hvis du heller vil konsentrere deg om å drømme om stranden på Koh Samui eller shoppingen langs 6th Avenue.

 

Buss for Flytog i uke 31

I perioden 1.- 7. august blir Oslo S stengt for togtrafikk til og fra Oslo Lufthavn. Derfor vil alle avgangene bli erstattet med buss fra alle stasjoner mellom Drammen og Lillestrøm.

Bussene har i hovedsak avgang etter normal rutetabell (se reiseplanleggeren for nærmere detaljer).

Buss-for-Flytog-turen kan aldri måle seg med en skikkelig Flytogtur. Det vet vi veldig godt. Derfor koster Flytogturen kun 140,- kroner hele denne uken. Uansett hvor du reiser fra.

Vi oppfordrer deg til å beregne 20 minutter ekstra reisetid, og beklager de ulempene dette medfører.

Hvor går bussene fra i uke 31?

Du kan lese mer om de arbeidene som gjøres på jernbanen i sommer på nettsidene til Jernbaneverket.

Flytogets sommerruter

Også i sommer har vi en god nyhet for deg med litt uheldige flytider. Vi vet nemlig hvor frustrerende det kan være å akkurat ikke rekke det siste Flytoget – eller fly for tidlig til å kunne ta det første:

I perioden 25.juni – 31.juli gjelder følgende

I sommer har Flytoget avganger fra samtlige stasjoner hvert 20.minutt (Gjelder fra og med mandag 27.juni til og med søndag 7.august). 

Vi i Flytoget ønsker deg en riktig god sommer og velkommen om bord!