Flytogets sommerruter

Endelig er sommeren her! Enten du skal bade i Middelhavet, shoppe i New York eller på fottur i Alpene. Til Oslo Lufthavn kommer du raskest med Flytoget. Vi har avganger tidlig og sent. Hver dag i hele sommer.

Går du ofte på gammel vane?

Det skal være enkelt å reise med oss. Vi går på samme tidspunkt og fra samme plattform hele døgnet, hele året. I sommer kan du dessverre ikke gå helt på gammel vane dersom du reiser fra Oslo S.

Benytter du Flytogets app, kan du se hvilket spor Flytoget går fra. Appen kan du laste ned både for iPhone og Android-telefoner.
Dessuten vil selvsagt vi være på plass med et vennlig smil for å vise deg veien.

En avgang mindre og litt buss-for-flytog i uke 31

Sommeren er tiden på året for de store og nødvendige oppgraderingene av jernbanen. I perioden 31.juli - 4.august innebærer dette at Flytoget kun har 2 avganger i timen til og fra Oslo Lufthavn.

Helgen 5. - 6. august kjører vi igjen 3 avganger i timen, men samtlige Flytog blir erstattet med buss mellom Skøyen og Oslo Lufthavn. Selv om det bare er 48 korte timer, har vi tenkt å gjøre det like bra som vi pleier.

Se reiseplanleggeren for nærmere informasjon om din avgang.

Flytogets sommerruter

Også i sommer har vi en god nyhet for deg med litt uheldige flytider. Vi vet nemlig hvor frustrerende det kan være å akkurat ikke rekke det siste Flytoget – eller fly for tidlig til å kunne ta det første:

I perioden 24.juni – 4. august gjelder følgende

I sommer har Flytoget avganger fra samtlige stasjoner hvert 20.minutt (Gjelder fra og med 24.juni til og med søndag 30.juli).

Vi i Flytoget ønsker deg en riktig god sommer og velkommen om bord!