Reiseinformasjon

Du er vår gjest. Og vi ønsker å begeistre alle våre gjester, store som små. Vi ønsker å begeistre deg gjennom en spesielt forutsigbar tjeneste, godt integrert med resten av din reise. Vi skal gjøre det enkelt for deg. Vi skal se deg og dine behov.

 

Billetter og priser

Å reise med Flytoget skal være enkelt, effektivt og behagelig. Over halvparten av våre reisende reiser billettløst og drar bare kortet sitt i våre kortlesere på stasjonen.

Reise med barn

Når man skal reise med små barn er det mye å tenke på, og mye som må forberedes. For å gjøre det litt enklere har vi på denne siden samlet en del informasjon som kan komme til nytte på turen.

Tilgjengelighet

Det å reise med Flytoget skal være enkelt og bekymringsfritt. For alle.

Bagasje

Noen reiser lett, andre reiser med alt og alle. På Flytoget har vi lagt opp til at du skal sitte trygt og komfortabelt uansett hva du medbringer på reisen.

Flytogets unike reisegaranti

Blir Flytoget mer enn 30 minutter forsinket, og flyet ditt går fra deg, dekker vi plass for deg på neste ledige flyavgang. Uansett årsak til forsinkelsen.

Reise med dyr

Når hunden Fido eller katten Mons skal være med på tur, er det ikke alltid lett å vite hvilke regler som gjelder. Hos oss reiser firbente gratis og våre verter hjelper dere til riktig vogn.