Billetter og priser

Å reise med Flytoget skal være enkelt, effektivt og behagelig. Vi har derfor utviklet ulike billettalternativer for å møte våre kunders behov.

Flytog-appen

Med Flytog-appen kan du se avganger i sanntid og kjøpe billetten din direkte i appen, så slipper du å bruke unødvendig tid på plattform før toget går.

Appen kan lastes ned fra App Store eller Google Play.

Billettløse reiser

Vårt enkleste alternativ. Bare dra kredittkortet i kortleseren på stasjonen før du går om bord. Vel fremme på Oslo Lufthavn drar du det samme kortet igjen for å passere sperringene. That’s it.

Fra Oslo Lufthavn trenger du bare å dra kortet i sperringene og velge destinasjon. Du trenger ikke å dra kortet på nytt ved ankomst.

Kvittering

Kvittering for billettløse reiser, får du ved å registrere deg på Min side. Her kan du også be om å få kvitteringen tilsendt automatisk på e-post neste gang du reiser med Flytoget.
Har du allerede reist med oss? Vi sparer på kvitteringen i 700 dager slik at du kan registrere deg i etterkant av reisen.

Hvis du kjøper billetten din i appen vil kvitteringen ligge under «Mine kvitteringer», samt at du kan få den tilsendt etter hvert kjøp ved å registrere epostadressen din.

Student eller honnør?

Du kan reise både som billettløs reisende og som app-kunde.
Ønsker du å reise billettløst? Opprett en profil på Min side og velg billettype «Student» eller «Honnør». Alle reiser på kort som er registrert i profilen vil da automatisk belastes med rabattert pris. Når du mottar nytt kort, vil kortnummeret vanligvis endre seg. Det betyr at du må huske å legge til ditt nye kort på Min side for å få rabatten ved dine neste reiser.

Ønsker du å kjøpe billett på appen, laster du den ned og registrerer deg med et betalingskort og velger billettkategori «student» eller «honnør» ved hvert kjøp.

Husk at du må ha med gyldig legitimasjon (honnør-/studentkort) på alle reiser.

Billettautomater

Papirbilletter kan du kjøpe i våre billettautomater som finnes på alle stasjoner, også i ankomsthallene på Oslo Lufthavn. Automatene tar kortbetaling. Papirbilletten skrives ut med alt du trenger til reiseregningen din, så det er viktig at du tar vare på denne.
Skal du til Oslo Lufthavn og ønsker å betale kontant, velg "kontant" på automaten og ta med deg printet reisebevis til flyplassen hvor du betaler på plattform i automat.