Nå kan du snart tæppe

Passasjer reiser billettløst med NFC
21 april 2021
Helt siden 2003 har våre reisende kunnet swipe seg raskt og enkelt til Oslo lufthavn. Til sommeren, nesten tjue år senere, er magnetstripen i ferd med å bli erstattet av kontaktløs betaling, eller tæpp, som mange kjenner det som. Litt enklere, enda raskere.

Lurer du på noe?

Kontakt Flytogets kundeservice på chat eller telefon.
Vi holder åpent mandag til fredag 08 - 18

Hva må du gjøre for å kunne tæppe

For fortsatt å få kvitteringen automatisk tilsendt ved hver reise, eller dersom du har krav på reduserte billettpriser, må du huske å oppdatere profilen din med korrekt informasjon før du begynner å tæppe

Hvilken informasjon som må oppdateres, avhenger av hva slags kort du bruker. Profilen din vil vise deg hva som trengs å legges inn for hvert kort, du kan også lese mer under.


Har du et betalingskort merket med BankAxept, må du legge inn kontonummer.

Dersom du benytter et betalingskort merket med BankAxept må du oppdatere profilen din med kontonummeret ditt på minside.flytoget.no før du begynner å tæppe.

Kontonummeret er disse kortenes identifikator når du tæpper. På den måten kan vi fortsette å sende deg automatiske kvitteringer, samt gi deg reduserte priser hvis du er student eller honnør.

Hvis du ikke oppdaterer profilen, men likevel skulle få behov for å få kvittering i etterkant, kan du etterregistrere kortet du tæppet med i profilen, eller registrere deg med profil hvis du ikke har det fra før.


Bruker du kredittkort, sjekk registrert informasjon

Dersom du til nå har benyttet kredittkort til å reise med oss, trenger vi at du sjekker registrerte opplysninger i din profil. Profilen din vil fortelle deg om vi mangler noe, for eksempel utløpsdato på et kort. Dette gjelder betalingskort som ikke er merket med BankAxept.


Amex er ikke tæppeklar for Flytoget

Amex er dessverre ikke klar for kontaktløse reiser hos Flytoget enda. Dermed vil det ikke være mulig å reise «billettløst» med betalingskort fra American Express ved lansering til høsten. Amex vil fortsatt være gyldig i øvrige betalingskanaler.