Nissebillett for snille nisser

Nissefar om bord i Flytoget
17 desember 2018
Har du funnet frem nisselua? Også i år kan du reise med nissebillett på Flytoget i perioden fra bittelille julaften til og med 2. juledag.

Like fort, litt sjeldnere

Fra Julaften tom. 1. nyttårsdag går ikke Flytoget like ofte som før. Sjekk på forsiden eller Flytogets app hvis du skal ut og reise i julen - med eller uten nisselue.

Hvordan kjøpe Nissebillett?

Vipps et valgfritt beløp til Kirkens Bymisjons juleaksjon «Gled en som gruer seg til jul» (Vipps 2490, merk. «Flytoget»). Ved fremvisning av bevis på snillhet får du Nissebilletten av våre flytogverter om bord eller av  kundeveilederne på Oslo Lufthavn.

Hvem kan reise med Nissebillett?

Alle uniformerte nisser mellom 0-400 år kan reise med nissebillett.

Hvordan ser et snillhetsbevis ut?

Vippskvittering Nissebillett 2018

Hvor lang gyldighetstid har Nissebilletten?

Nissebilletten er gyldig for én reise i perioden 22.-26. desember 2018, men følelsen av å være snill nisse varer så lenge du ønsker.

Flytoget ønsker med årets julekampanje å støtte Kirkens Bymisjon sammen med dere som passasjerer. Mer informasjon om juleaksjonen kan du lese her.

Flytoget og Kirkens Bymisjon har vært partnere gjennom flere år. I år går vår støtte til prosjektet «Sporet» som driver oppsøkende arbeid på Oslo S. Dette kan du lese mer om her.

Hvis du ikke har Vipps kan du sende en sms der det står «Glede» til 2490. Da gir du to middager til noen som trenger det. Det koster 80 kr.