Årets varmeste dag

Orange scarf on validator
01 november 2017
Den 1. november markerer vår samarbeidspartner Kirkens Bymisjon "Årets Varmeste Dag" ved å pynte Oslo med oransje skjerf. Vi har strikket i flere måneder og i dag deltar vi selvsagt med å henge de opp rundt omkring i hovedstaden.

Kampanjen er et symbol på vårt felles ønske om et varmere samfunn og ivaretagelse av dem som faller utenfor på forskjellige måter. Skjerfene er til dem som fryser og trenger å varme seg, men Kirkens Bymisjon oppfordrer også oss andre til å bære skjerf i solidaritet med dem som trenger litt varme.

De oransje skjerfene markerer også startskuddet på den årlige kampanjen Gled en som gruer seg til jul. Kirkens Bymisjon driver kafeer og møtesteder i 22 norske byer for mennesker i gatemiljøene. For mange av gjestene som besøker disse stedene er julen en spesiell tung tid. Ved å sende SMS glede til 2490 (80 kr) kan du bidra til at den blir litt lettere ved å donere to middager og et godt sted å spise.

 

Flytoget oppfordrer våre følgere og reisende til å gi litt til dem som mangler de gode forventningene vi andre føler på når det nærmer seg jul, kos og familietid.

Les mer om Kirkens Bymisjon og kampanjen her

Kathinka in orange scarfe