Flytoget ber om at alle reisende bruker munnbind om bord

Coronavirus

Fotograf: CDC

14 august 2020
Skal du ut og fly i nær fremtid, skal du vite at det er trygt å reise med oss. Her kan du lese mer om våre konkrete tiltak og anbefalinger for at du skal få en trygg reise helt frem til din destinasjon.

Lurer du på noe?

Kontakt Flytogets kundeservice på chat eller telefon.
Vi holder åpent mandag til fredag 08 - 18

Munnbind

I tråd med myndighetenes påbud om bruk av munnbind for reisende med kollektivtrafikk i Oslo og omegn oppfordrer Flytoget alle våre reisende å benytte munnbind om bord, når det ikke er mulig å holde en meters avstand til andre reisende. Påbudet gjelder ikke barn i barneskolealder og yngre. 

Desinfisering

Flytogene våre desinfiseres og behandles nøye hver uke, og alle berøringsflater rengjøres flere ganger om dagen. Vi oppfordrer også alle reisende til å benytte seg av desinfiseringsautomaten vår på Oslo Lufthavn før du går om bord.

Kjøp flytogbilletten på forhånd

Kjøp flytogbillett på forhånd i appen. Vi desinfiserer våre billettautomater gjennom dagen, men slik unngår du unødvendig berøring. I Flytogets app finner du også til enhver tid oppdaterte rutetider.

Før flyreisen må du forberede deg litt mer enn vanlig

Sjekk inn via flyselskapets nettside eller app på forhånd slik at du har alt klart. Noen flyselskaper har også egne og spesifikke reiseråd som du må huske. Vi anbefaler at du holder deg oppdatert på myndighetenes reiseråd, ikke minst hvis du skal reise til utlandet. Det kan være at lokale myndigheter har andre råd og regler.

Møt frem til flyavgangen i god tid

Flyselskapene kan ha nye regler for oppmøtetid og boarding. Vår generelle anbefaling er å møte opp i god tid før avreise, og helst litt tidligere enn du pleier. Det er også laget egne smittevernråd for flyreiser, som du kan lese på FHI sine nettsider.

Hvis du ankommer Oslo fra utlandet, kan du fortsatt reise med oss selv om du må direkte i karantene når du kommer hjem. Følg informasjonen du får på Oslo lufthavn.

 

Har du noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Vi ønsker deg en god og trygg reise.