Flytogets sommerruter 2016

Surfer ved Flytoget
22 juni 2016
At jernbanen får sin årlige omfattende oppgradering har blitt et nesten like sikkert sommertegn som avisforsider om knall vær og flåttbitt. Flytoget går nesten som normalt hele sommeren med unntak av én uke i august, og en plattformendring på Oslo S i juli.

Pressekontakt

Ida Marie Fottland
Kommunikasjonssjef

Går du ofte på gammel vane?

Reiser du ofte med Flytoget vet du at ting som regel går helt av seg selv. Toget går til avtalt tid fra samme plattform. Men i sommer kan du dessverre ikke gå helt på gammel vane dersom du reiser fra Oslo S:

I perioden 27. juni til 31. juli går alle Flytog til Oslo Lufthavn fra spor 10, og ikke fra Flytogterminalen som normalt.

Vi vil selvsagt være på plass for å vise deg veien hvis du heller vil konsentrere deg om å drømme om stranden på Koh Samui eller shoppingen langs 6th Avenue.

Buss for Flytog i uke 31

I perioden 1.- 7. august blir Oslo S stengt for togtrafikk til og fra Oslo Lufthavn. Derfor vil alle avgangene bli erstattet med buss fra alle stasjoner mellom Drammen og Lillestrøm.

Bussene har i hovedsak avgang etter normal rutetabell (se reiseplanleggeren for nærmere detaljer).

Buss-for-Flytog-turen kan aldri måle seg med en skikkelig Flytogtur. Det vet vi veldig godt. Derfor koster Flytogturen kun 140,- kroner hele denne uken. Uansett hvor du reiser fra.

Vi oppfordrer deg til å beregne 20 minutter ekstra reisetid, og beklager de ulempene dette medfører.

Hvor går bussene fra i uke 31?

  • Reisende fra Drammen: Minibuss direkte til/fra Lillestrøm
  • Reisende fra Asker: Buss fra Lensmanslia, stopper Lysaker og direkte til/fra Lillestrøm
  • Reisende fra Sandvika: Buss fra bussplattform 6, stopper ved Lysaker, Skøyen og direkte til/fa Lillestrøm
  • Reisende fra Oslo S: Buss direkte til/fra Lillestrøm
  • Avgang fra alle stasjoner hvert 20 min. Hver morgen kjøres det en ekstra avgang 20 min tidligere enn ordinært. Dette for at passasjerer skal rekke første Flytogavgang fra Lillestrøm.

Detaljer for alternativ transport vil også stå beskrevet i reiseplanleggeren og i Flytogets App. Du kan lese mer om de arbeidene som gjøres på jernbanen i sommer på nettsidene til Jernbaneverket.

Flytogets sommerruter

Også i sommer har vi en god nyhet for deg med litt uheldige flytider. Vi vet nemlig hvor frustrerende det kan være å akkurat ikke rekke det siste Flytoget – eller fly for tidlig til å kunne ta det første:

I perioden 25.juni – 31.juli gjelder følgende:

  • Siste Flytog fra Oslo Lufthavn til Oslo S går 01.10
  • Første Flytog fra Oslo Lufthavn til Drammen går 04.50 (Kjøres ikke 27/6 til og med 1/7)
  • Første Flytog fra Oslo S går 04.20
  • Første Flytog fra Drammen går 04.02
  • I sommer har Flytoget avganger fra samtlige stasjoner hvert 20.minutt (Gjelder fra og med mandag 27.juni til og med søndag 7.august)

Reiseplanleggeren vil selvfølgelig være oppdatert i sanntid.

Vi i Flytoget ønsker deg en riktig god sommer og velkommen om bord!