Hva er egentlig Flytogmodus?

Mann med bagasje
02 september 2016
Reiser du med Flytoget, kan du stole på at du vil reise smart, raskt og behagelig, allerede i det øyeblikket du velger oss. Det gjør at du kan innta Flytogmodus helt hjemmefra – og reise med lave skuldre hele veien.

Flytogmodus er en følelse som starter hjemme – og varer helt til du er fremme. Det er den roen du får når du ikke lurer på noen ting. Fordi du vet at Flytoget kommer når det skal, som en ekstra klokke å stole på de dagene det gjelder, nemlig reisedagene.

Flytoget består av folk som ånder for presisjon, så du kan puste rolig på reisen. Alt vi jobber for og alt vi tilbyr, er der for å gjøre det enkelt å reise smart, raskt og behagelig. Derfor har vi appen med sanntidsnedtelling i tillegg til billettkjøp, og derfor har vi så hyppige avganger at du kan ha lave skuldre selv om du er litt sent ute.

I et Flytogmodus skal du kunne forvente at ting bare funker, og at eventuelle overraskelser er av den behagelige sorten. Som når du finner ut at barn reiser gratis eller at du får 100 SAS EuroBonus poeng for hver reise. Flytogmodus er å kunne frigjøre seg fra stress og bekymringer. Derfor har vi også en helt unik reisegaranti, som skaffer deg plass på neste ledige fly om vi noen gang skulle bli forsinket.

Innta Flytogmodus – og ha en god reise.