En forsmak på arbeidslivet med internship i Flytoget

Håkon Snortheim
20 februar 2020
Høsten 2019 fikk kommunikasjonsavdelingen i Flytoget god hjelp av bachelorstudent på BI, Håkon Snortheim (21).

Som en del av Flytogets kommunikasjonsavdeling har Håkon arbeidet med sosiale medier, internkommunikasjon og hjulpet til med de daglige oppgavene i kommunikasjonsavdelingen. Til vanlig studerer Håkon kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI i Oslo, og internship-perioden i Flytoget var et valgkurs gjennom studiene. Håkon var Flytogets første studentpraktikant.

- En praksisplass i Flytoget har vært en liten drøm siden studiestart. Jeg har fått muligheten til å jobbe med masse spennende, blitt kjent med hverdagslige arbeidsoppgaver og truffet med herlige mennesker i hele Flytoget, forteller Håkon.

 

Mange har blitt kjent med Håkon gjennom noen av hans videoer på Flytogets Instagramkonto. På Instagram fikk Håkon frie tøyler. Her ga han, blant annet, publikum et innblikk i hvordan det er å jobbe i Flytoget og viste frem tips og triks for en effektiv og friksjonsfri reise til og fra Oslo lufthavn.

 

Parallelt med de ordinære arbeidsoppgavene jobbet Håkon med en eksamensoppgave om faglige erfaringer og muligheter i praksisperioden. Temaet for oppgaven var sammenhengen mellom god internkommunikasjon og god organisasjonskultur. I oppgaven tok han for seg sine erfaringer fra Flytoget og knyttet det opp mot relevant litteratur.

- Det er ikke uten grunn at Flytoget alltid rangeres høyt i Norsk Kundebarometer og andre merkevaremålinger. Hele selskapet jobber godt sammen og setter trivsel høyt, fortsetter Håkon.

 

Åpent for nye praktikanter

Håkons internship er nå over, men Flytoget vil gjerne høre fra deg som er student og ser etter en praktikantplass eller et internship hos oss. Enten du studerer kommunikasjon, markedsføring, HR, ledelse eller noe helt annet, er du velkommen til å ta kontakt med oss!

- Gjennom denne praksisperioden har jeg ikke bare fått relevant arbeidserfaring og spennende arbeidsoppgaver, men også fått oppleve mye spennende som en del av et godt arbeidsmiljø i Flytoget, avslutter Håkon Snortheim.