Memolifebanner

Hvor mange gloser klarer du å lære på 19 minutter

Fotograf: AEJ

Kan du lære 19 gloser på 19 minutter?

Lær fort og husk det lenge

Hva er egentlig drosje på italiensk eller regning på fransk? Kanskje skulle du ønske spanskglosene satt bedre før du setter deg på flyet til Barcelona? Reisen med oss er som regel over før du vet ordet av det, men når tåken ligger lavt over Romerike kan det være greit å benytte tiden til noe annet enn å se ut av togvinduet.

Med oppgradert Wifi om bord ønsker vi å gi de reisende en mulighet til å bruke tiden til å lære noe nytt, på en morsom og effektiv måte. Via Wifi-portalen på mobil eller PC får du tilgang til gloselister på 5 språk, som læres via kreative husketips. Så kan du imponere litt når du kommer fram!

Hånd som holder en mobil med Memolife

Har du lyst til å se hvor mange gloser du kan lære på 19 minutter med god wifi? Med husketeknikkene til Memolife lærer du hurtig og du kan også få påminnelser som sørger for at du husker dem for alltid.

Skjermdump: Obrigado høres ut som en brigade

Lær fort på Flytoget og husk det for alltid med Memolife.

Slik fungerer det

Få enkle instruksjoner, velg en liste som passer deg og kom i gang med kreativ læring!

Dette er et tilbud til våre reisende som logger seg på wifi om bord på Flytoget, men har du lyst kan du prøve allerede nå.

Velg språk og kom i gang!

Hvorfor samarbeider Flytoget og Memolife om språklæring?

Vi vet at våre kunder setter pris på enkle og effektive reiseopplevelser, og vi vet at du forventer god Wifi-dekning om bord. Dette har vært krevende å få til på tog i høy fart og gjennom tunneler, men nå kan vi endelig tilby en god løsning. For å komme i gang med en enda mer effektiv reise, lar vi deg nå også lære noen nyttige gloser på veien. 

 

Memolife har utviklet effektive husketeknikker som gjør at hjernen lærer raskt og husker bedre. Utvalgt språkinnhold har blitt gjort tilgjengelig via Flytogets Wifi-portal, slik at reisende kan utfordre seg selv. Det er ikke nødvendig å registrere seg for å komme i gang med læring, men gjør du det vil du kunne få varsler som sikrer at du husker det du har lært lenge. Om du blir hekta, kan du få kjøpe tilgang til mer av Memolifes læringsinnhold, som spenner fra språk til vitenskap og sosiale egenskaper.

Tegning av et hode med en hjerne

Hjernen elsker å lære med bilder

Tegning - 24 timer

Vanligvis glemmer vi det meste av det vi lærer i løpet av 24 timer.

Tegning av et speedometer

Hjernen prosesserer bilder 60 000 ganger raskere enn tekst.

Tegning av stoppeklokke

Hjernen får med seg bilder som vises i bare 13 millisekunder.

Illustrasjon 400%

Visualisering forbereder læring opptil 400%