Boy and girl walks past an express train

Sommeren på Flytoget 2018

Endelig er sommeren her! Enten du skal på badeferie til Kreta, besøke bestemor i Lofoten eller på storbyferie i USA håper vi at vi kan ønske deg velkommen om bord til Flytoget.

Sommer i jernbanen er ofte forbundet med arbeid på sporet og buss-for-tog. For Flytogets del går sommeren nesten som normalt, med et par små unntak. I tillegg har vi en gledelig nyhet til deg som skal tidlig ut og fly eller som ankommer Oslo Lufthavn med et sent fly.

Buss for tog

Jernbanesporene mellom Drammen og Asker skal oppgraderes. Dette betyr at alle tog på strekningen vil erstattes med buss i perioden 23. juni tom. 5. august. Bussene fra Drammen står under Bybrua rett utenfor stasjonen og vil gå på togets avgangstidspunkt.

Bussene korresponderer med "neste avgang" i Asker. Vi ber deg derfor om å beregne 20 minutter ekstra reisetid i denne perioden.
Det settes opp en bussavgang kl. 03.42 fra Drammen for det første Flytoget fra Asker.

De øvrige stasjonene berøres ikke med unntak av helgen 28.-29. juli. Denne helgen vil strekningen mellom Oslo S og Drammen være stengt for togtrafikk og avgangene erstattes med buss.
Informasjon om avgangstider og hvor bussene stopper for din stasjon, vil du finne i reiseplanleggeren.

Flytogvert med refleksvest
Airplane wing in sunlight

Sommerruter

Nettene i Flytoget er alltid korte, men i år blir de enda kortere. Vi utvider med hele fire ekstra avganger hvert døgn. Allerede kl. 04.00 går første flytog fra Oslo S til Oslo Lufthavn. Deretter kjører vi hvert 20. minutt. Siste avgang fra Oslo Lufthavn til Oslo S er så sent som kl. 01.30.

Stabekk stasjon betjenes ikke i sommer.