Få SAS EuroBonus-poeng med Flytoget

SAS fly på rullebanen
Flytogets kunder kan nå tjene EuroBonus-poeng når de reiser «billettløst» eller kjøper billett i Flytogets app.

Lurer du på noe?

Kontakt Flytogets kundeservice på chat eller telefon.
Vi holder åpent mandag til fredag 08 - 18

Hver tur med Flytoget vil gi EuroBonus medlemmer 100 SAS EuroBonus Ekstrapoeng ved billettkjøp i Flytogets app eller ved bruk av kredittkortet som billett (billettløse reiser).

Reisende som kjøper rabatterte billetter (honnør, student, vernepliktig etc.) mottar 50 SAS EuroBonus Ekstrapoeng. Ansatte på Oslo Lufthavn kan foreløpig ikke opptjene poeng ved reise med Flytoget.

SAS EuroBonus-medlemmer kan tjene poeng på reiser med Flytoget også de gangene de ikke flyr med SAS.

Se hjemmesidene til EuroBonus for informasjon om hva du kan bruke poengene til.

Hvordan få poeng på billettløse reiser?

For å få EuroBonus-poeng på billettløse reiser må du først legge inn ditt EuroBonus-nummer og kredittkortet du ønsker å reise med, i en profil på Min Side.

Ved å registrere en profil her, vil du også få tilgang til å reise billettløst med rabatterte billetter for honnør og student, samt motta kvitteringer etter hver reise.

Hvordan få poeng ved bruk av Flytogets app?

Appen laster du ned på Google Play eller App Store. Deretter legger du inn EuroBonus nummeret i profilopplysningene i sidemenyen under "Profil", eller under førstegangs registrering.

Om samarbeidet

SAS og Flytoget har mye til felles. Selskapene deler samme fokus på punktlighet, sikkerhet og service og jobber kontinuerlig for å skape en høykvalitets reiseopplevelse for kunder som verdsetter det lille ekstra. Begge parter ønsker å ta et større ansvar for hele kundens reise og samarbeidet er et viktig skritt i retningen av å tilby kundene en enda mer sømløs reiseopplevelse.

Partnerskapet skal berike kundens reise og øke innovasjonskraften. Det jobbes derfor blant annet videre med å utvikle flere inntjeningsløsninger og betalingsmuligheter. Partene er opptatt av å jobbe tett sammen for å utarbeide nye forretningskonsepter til det beste for de reisende.

Les mer om behandling av personopplysninger mellom partene her.

Om SAS EuroBonus

SAS EuroBonus er Nordens største lojalitetsprogram, med mer enn fire millioner medlemmer. Med flere bonusreiser tilgjengelig enn noen gang tidligere, vil dette samarbeidet gi både nye og gamle EuroBonus-medlemmer enda en måte å samle poeng for kommende ferietur, eller la seg oppgradere til bedre service og større bekvemmelighet på neste flyreise. Opptjente poeng kan benyttes hos SAS eller noen av selskapets mange partnere.

Gå til SAS EuroBonus for å bli medlem.

EuroBonus medlemskort