Gå til hovedinnholdet

Flytoget blir på sikt et datterselskap av VY

Smilende flytogansatte foran et nytt Flytog
Flytoget ble tirsdag 18. september gjort kjent med regjeringens beslutning om å slå sammen Flytoget og Vy.

Samferdselsminister Nygård redegjorde for beslutningen i et møte med representanter fra Flytoget, og orienterte om at selskapet vil bli et datterselskap i Vy-konsernet. Sammenslåingen vil ikke påvirke tilbudet til de reisende nå. Frem til alle togavgangene blir en del av det samlede kollektivsystemet på Østlandet i 2028, vil man kunne reise med Flytoget akkurat som i dag.

Endringen i selskapsorganiseringen vil med andre ord ikke påvirke din reise. Som et datterselskap skal Flytoget operere selvstendig under nytt eierskap. Flytoget skal kjøre videre som normalt med de samme togene og de samme ansatte frem til 2028 vil man kunne reise med Flytoget akkurat som i dag.

«Flytoget har siden oppstarten bidratt med solide resultater og blitt en av Norges sterkeste merkevarer, med et tydelig engasjement for de reisendes behov. Flytogets kultur og ansatte skal videreføres og styrkes i en felles og større organisasjon» - Jon Ivar Nygård

Vårt billettsystem, vår Flygaranti og muligheten til å skrive ut bagasjelapper om bord forblir uendret. Barn reiser fortsatt gratis, studenter i alle aldre får rabatterte priser, og ansatte ved Oslo lufthavn kan fortsatt reise med OSL-pass. Det blir heller ingen endringer i våre rutetider.

Les mer om din reise her.

Velkommen om bord!