Gå til hovedinnholdet

Buss for tog på enkelte avganger i sommer

Flytoget på vei over Drammenselva
10 juni 2021
Endelig er sommeren her! For de fleste betyr det sol, bading og avkoblende dager med dem du er glad i. For oss innebærer sommeren også at det nok en gang er dags for at jernbanesporene skal få sin årlige omfattende oppgradering. Oppgraderingen vil gjennom sommeren påvirke enkelte av våre avganger, som gjør at buss erstatter flytog den aktuelle perioden på de strekningene det gjelder.

Visste du at...?

.. både vi, og vår samarbeidspartner Oslo Buss, er sertifisert av DNV grunnet våre strenge smittevernstiltak? Uansett om du skal reise med buss for tog eller bare tog, så skal du være helt sikker på at vi gjør alt vi kan for at du skal få en trygg reise.

Strekningene som vil berøres er:

  • Drammen- Asker: I perioden mellom 26. juni- 9. august
  • Drammen- Oslo S: i perioden mellom 3. juli - 2. august

Bussavgangene vil korrespondere med flytogavgangene fra både Asker og Oslo S, men reisetid totalt vil ta 20 minutter ekstra. Vi beklager ulempene det medfører.

Merk: De øvrige stasjonene berøres ikke, og strekningen Oslo S- Gardermoen vil gå med tog som normalt, men med sommerruter. 

 

Se reiseplanleggeren for oppdatert reiseinformasjon

Reiseplanleggeren på Flytoget.no og i appen vil til enhver tid være oppdatert med informasjon om hvor bussene går fra og når du må reise for å rekke flyet ditt. Flytogets reisegaranti ved forsinkelser gjelder som normalt, også ved planlagte avvik, men husk at du må legge på 20 minutters reisetid hvis du må reise med buss for tog.

Hvor stopper bussen på Oslo S for reiser mot Oslo Lufthavn?

Bussene som ankommer Oslo S stopper på parkeringsplassen ved Tollboden.

Hvor går bussen fra når jeg skal reise mot Drammen?

Fra Oslo S: bussen vil kjøre fra spor 19

Fra Asker: bussen vil kjøre fra Lensmannslia

 

Vi vil selvsagt være på plass med både ansatte og god skilting for å vise deg veien dersom du skulle trenge hjelp eller måtte lure på noe.

Vi i Flytoget ønsker deg en riktig god sommer og velkommen om bord!