Gå til hovedinnholdet

Skriv ut bagasjelapp på Flytoget

Passasjerer foran Flytoget
04 juni 2020
Sjekker du inn på nett eller mobil før du starter reisen? Da kan du skrive ut bagasjelappen din om bord på Flytoget!

Lurer du på noe?

Kontakt Flytogets kundeservice på chat eller telefon.
Vi holder åpent mandag til fredag 08 - 18

Vi i Flytoget er alltid på jakt etter små detaljer som kan gjøre reisen din enda enklere. Vi er opptatt av å bidra til at reisen din føles trygg fra start til mål, og spesielt nå har vi ekstra oppmerksomhet på trygghet. Blant annet innebærer det at vi ønsker å bidra til å redusere antall berøringsflater og køer på hele reisen 

 

I juni har vi startet et pilotprosjekt som skal bidra til nettopp dette. Vi tester nå ut automater hvor du kan skrive ut bagasjelapper til innsjekket bagasje om bord i ett av våre tog. Piloten gjennomføres i samarbeid med BBC Drammen. Hvis du er heldig, er det dette toget du setter deg på når du skal til Oslo lufthavn. Da kan du enkelt skanne ditt boardingkort på maskinen og få din bagasjelapp skrevet ut. Dermed er du klar til å gå rett til bag drop når du kommer frem på flyplassen, og slipper å stå i kø for å sjekke inn og få bagasjelapp. Og best av alt: Du trenger ikke berøre noen ting! 

 

Målet med pilotprosjektet er å finne ut hvordan maskinene fungerer i drift og hvordan tjenesten blir brukt. Dersom dette ekstra tilbudet om bord blir godt mottatt, kan vi gå videre med arbeidet for å installere slike maskiner på alle våre tog. Har du en tilbakemelding om prøveprosjektet, vil vi gjerne høre fra deg!