Gå til hovedinnholdet

Studentrabatt hos Flytoget – halv pris uansett alder

Hos Flytoget får alle studenter rabatt, uansett alder. Illustrasjonsbilde.
08 januar 2021
Flytoget heier på alle som ønsker å studere, helt uavhengig av hvor gammel du er. Derfor er det helt på sin plass at alle studenter får studentrabatt ved reise med oss så lenge du har med deg studentbevis. Studentbevis på mobil er også gyldig. Kravet er at det inneholder navn, dato og studiested.

Hvordan få tilgang på studentrabatten

Enkleste måte å få studentrabatten på, er å laste ned Flytogets app og lage en profil. Der kan du ved et enkelt tastetrykk kjøpe studentbillett. Billetten er gyldig for en reise i løpet av 90 dager. Du kan også velge studentbillett når du kjøper billett på automat.

Hva koster studentbillett hos Flytoget?

Vi mener at Flytoget skal være det beste og billigste alternativet for deg som studerer. Du som student får derfor halv pris når du reiser til og fra Oslo lufthavn. Sjekk pris fra din stasjon her 

Glemt studentbevis, men har rett på rabatt?

Hos oss er det et krav om at du kan fremvise gyldig studentbevis når du benytter deg av studentrabatten. Om du likevel skulle være så uheldig å glemme det når du er ute og reiser, får du refundert det du har betalt i kontrollgebyr dersom du sender bilde av studentbeviset innen tre dager etter billettkjøpet.

Reise med dyr

Selvsagt må du få ha med deg din firebente venn når du skal ut på nye eventyr! Det å reise med dyr koster ingenting ekstra når du reiser med oss. Uansett om du reiser med ordinær billett eller med studentrabatt.

 

Vi ønsker å benytte anledningen til å ønske deg en fantastisk studietid! Har du spørsmål er du alltid velkommen til å ta kontakt med vår kundeservice.

Visste du at: