Gå til hovedinnholdet

Tilgjengelighet

Det å reise med Flytoget skal være enkelt og bekymringsfritt. For alle.
Symbol rullestol

Assistanse på Flytoget

Vi ønsker å gjøre din reise så ukomplisert som mulig. I samarbeid med Bane NOR tilbyr vi derfor assistansetjeneste på stasjonen eller til/fra toget. For mer informasjon om tjenesten, gå til Bane NORs hjemmesider. Bestill assistanse minimum 24 timer i forkant av reisen, bestill på epost assistanse@banenor.no, eller på telefon 477 70 098 Tjenesten er gratis.

Trenger du hjelp på Oslo lufthavn, har flyplassen egen assistansetjeneste som håndteres av ISS Assistansetjeneste. Ring dem minimum 48 timer før på tlf. 64 82 19 00 eller se Avinors hjemmesider.

Rullestol på Flytoget

Skal du ut og reise med rullestol? Alle våre togsett har gode ramper tilpasset de fleste rullestoler. Vi gjør oppmerksom på at maks tillatt vekt på rampen er 350 kg, maksimal bredde er 70 cm bred og maksimal lengde 120 cm. Togsettene har festeanordninger for stolen og eget handikaptoalett. Ta kontakt med verten for veiledning og assistanse.

Tjenestehunder på Flytoget

Reiser du med tjenestehund (fører- og assistansehunder) kan du sette deg der du måtte ønske i toget.

Ledsager på Flytoget

Ved reiser med ledsager, reiser ledsager gratis mot fremvisning av gyldig nasjonalt ledsagerbevis og trenger ingen billett.