Gå til hovedinnholdet

Flytoget fra Oslo lufthavn Gardermoen til Oslo

Flytoget på vei inn til Oslo Lufthavn
27 mars 2023
Flytoget er den enkleste og raskeste måten å reise fra Oslo lufthavn Gardermoen til Oslo. Vi tar deg til flere stasjoner sentralt i Oslo.

Avganger til og fra Gardermoen nesten hele døgnet

I Oslo er det enkelt å komme seg fra flyplassen til Oslo S eller en av de andre stasjonene i Oslo sentrum. Flytoget har avganger fra Gardermoen hvert 10. minutt det meste av døgnet, og direktetogene bruker kun 19 minutter til Oslo sentralstasjon.

Flytogterminalen ligger plassert like utenfor ankomst på Oslo lufthavn, og du kan sitte på toget bare minutter etter at du har gått av flyet.

Flytoget stopper på stasjonene:

  • Oslo Lufthavn
  • Lillestrøm
  • Oslo S
  • Nasjonalteateret
  • Skøyen
  • Lysaker
  • Stabekk
  • Sandvika
  • Asker
  • Drammen

Tog fra Gardermoen til Oslo S

Alle Flytogets tog stopper på Oslo sentralstasjon. På Oslo sentralstasjon kan du også bytte til T-bane, buss og trikk hvis du skal videre til andre deler av Oslo. Østgående T-bane tar deg mot Grønland og Tøyen, mens med T-banen som går vestover kommer du blant annet til Stortinget og Majorstuen. Oslo S er også et naturlig knutepunkt hvis du skal videre med tog. Her kan du ta tog både sørover (mot Halden og Gøteborg) og vestover (mot Skien, Stavanger eller Bergen). Oslo sentralstasjon ligger også i gangavstand til noen av Oslos nye og flotte hotell, som Clarion Hotel The Hub og Clarion Hotel Oslo.  

Tog fra Gardermoen til Nationaltheatret

Vær oppmerksom på at stasjonen på Nationaltheatret har tre utganger. Du kan spørre en av Flytogets ansatte på Gardermoen eller ombord på toget hvis du lurer på hvilken utgang du bør velge. Velg et Flytog som skal i retning Drammen eller Stabekk hvis du skal til Nationaltheatret.

Tog fra Gardermoen til Skøyen

Skøyen stasjon er den tredje stasjonen Flytoget stopper ved i Oslo. Med Flytoget kan du komme deg hit fra Gardermoen på 29 minutter. Det er den raskeste reisemåten hvis du skal i et møte i området. Skøyen er et viktig knutepunkt i Oslo, og en rekke større selskaper har kontorer i området rundt stasjonen. Velg et Flytog som skal i retning Drammen eller Stabekk hvis du skal til Skøyen.

Tog fra Oslo til Gardermoen

Vi kjører selvsagt fra alle disse stoppene, like ofte og like fort når du skal fra Oslo til Gardermoen. Med en punktlighet på hele 96% er vår viktigste oppgave å få deg til Gardermoen når du skal, så du kan starte din reise. Skulle vi likevel bli mer enn 30 minutter forsinket, og flyet ditt går fra deg, dekker vi plass for deg på neste ledige flyavgang. Dette gjelder uansett årsak til forsinkelsen, både vær- og føreforhold, signalfeil eller andre uforutsette hendelser. Du kan lese mer om vår unike reisegaranti her.

Billetter

Du kan kjøpe billett på stasjonen på en av våre automater, eller ved å laste ned Flytoget-appen. Du kan også kjøpe billett ved å bare tæppe kortet ditt før du går igjennom porten. Kjøp gjerne en tur-retur-billett; billettene er gyldige i 90 dager, og du kan selv velge hvilken avgang du skal bruke dem på.

Wifi, strømuttak og flere toaletter om bord på Flytoget.

Uansett hva som er din endestasjon, så skal du ha en komfortabel reise. Det er viktig for oss. Du får sitteplass, gratis wifi og strømuttak, slik at du kan ankomme din destinasjon med fulladet telefon. Vi har også selvsagt flere toalett om bord i alle våre tog.

God reise!

Visste du at: