Gå til hovedinnholdet

Bagasje

Noen reiser lett, andre reiser med alt og alle. På Flytoget har vi lagt opp til at du skal sitte trygt og komfortabelt, uansett hva du medbringer på reisen.
Eldre kofferter på rekke

Lurer du på noe?

Kontakt Flytogets kundeservice på chat eller telefon.
Vi holder åpent mandag til fredag 08 - 18

Bagasjeoppbevaring om bord

Om bord hos oss har du flere muligheter til å plassere bagasjen din. Ved hver inngang har vi bagasjetårn og bagasjehyller hvor du kan plassere stort og smått. Mindre bagasje kan også plasseres på hattehyllen over setet ditt. Pass på at kofferter på hjul legges ned slik at de ikke triller av gårde.

Nå kan du også skrive ut bagasjelapper allerede på vei til Oslo Lufthavn med Flytag. På den måten kan du gå rett til bag drop når du kommer til flyplassen.

Skriv ut bagasjelappen om bord i Flytoget

Bruk reisetiden enda mer effektiv og gjør kofferten klar til å fly allerede på Flytoget. Du kan skrive ut bagasjelappen din om bord og gå rett forbi køen foran innsjekkingsautomatene på Oslo lufthavn. Les mer om hvordan Flytag fungerer her.

Reise med barnevogn

På Flytoget har vi egne plasser til å feste barnevogner i hvert togsett. Denne vognen finner du bakerst når du reiser til flyplassen, og foran når du reiser fra flyplassen. Har du vogn som kan klappes sammen og får plass i en bagasjehylle, kan du sitte hvor som helst i toget. Verten hjelper deg om du skulle ha spørsmål, og du betaler selvfølgelig ikke for vognen.

Husk at alle barn reiser gratis på Flytoget i følge med en voksen.

Med sykkel på Flytoget

Trener du til Birken, skal til Amsterdam eller klarer du rett og slett ikke å skille deg fra sykkelen din? Da har vi gode nyheter til deg. Du kan nemlig ta med deg sykkelen helt gratis på Flytoget, og vi har egne rom om bord hvor gliset kan sikres. Jobber du på Oslo lufthavn gjelder egne takster.

Gjenglemt bagasje

Har du glemt noe på Flytoget? Ta kontakt med kundeservice, så hjelper vi deg gjerne!

Eldre kofferter på rekke

Hittegods

Har du glemt noe om bord?

Slapp av. Vi skal gjøre alt vi kan for å gjenforene deg med dine eiendeler.

Les mer om hvordan du får tilbake bagasjen din