Reiseinformasjon

Du er vår gjest. Og vi ønsker å begeistre alle våre gjester, store som små. Vi skal gjøre det enkelt for deg, samtidig som vi alltid skal se deg og dine behov.
Flytog med barcode i bakgrunnen

09 januar 2017

Billetter og priser

Å reise med Flytoget skal være enkelt, effektivt og behagelig. Vi har derfor utviklet flere billettalternativer for å møte ulike preferanser og behov.
Billetter og priser
Flytoget app

10 mars 2017

Flytogets app

Med Flytogets app kan du se avganger i sanntid og kjøpe billetten din direkte i appen, så slipper du å bruke unødvendig tid på plattform før toget går.
Flytogets app
Online sales picture

24 oktober 2018

Kjøp billetten på flytoget.no

I vår nettbutikk kan du kjøpe de vanligste billettene på forhånd, slik at du har alt på plass før du reiser. I denne artikkelen forklarer vi enkelt trinnene fra kjøp til bruk av billetter på Oslo Lufthavn.
Kjøp billetten på flytoget.no
Kunde foran billettløs kortleser

10 januar 2017

Billettløse reiser

Vårt enkleste alternativ. Bare dra kredittkortet i kortleseren på stasjonen før du går om bord. Vel fremme på Oslo Lufthavn drar du det samme kortet igjen for å passere sperringene. That's it.
Billettløse reiser
Dinosaur i skinnegangen

11 januar 2018

Flytogets reisegaranti

Flytoget har kanskje verdens minst brukte reisegaranti. Med en punktlighet på hele 96% er vi sjelden forsinket, men skulle det skje sørger vår Reisegaranti for å få deg på neste ledige fly.
Flytogets reisegaranti
Gutt later som han kan fly

18 januar 2017

Reise med barn

Når man skal reise med små barn er det mye å tenke på, og mye som må forberedes. For å gjøre det litt enklere har vi på denne siden samlet en del informasjon som kan komme til nytte på turen.
Reise med barn
Eldre kofferter på rekke

11 januar 2017

Bagasje

Noen reiser lett, andre reiser med alt og alle. På Flytoget har vi lagt opp til at du skal sitte trygt og komfortabelt uansett hva du medbringer på reisen.
Bagasje
Hundesnute

18 januar 2017

Reise med dyr

Når hunden Fido eller katten Mons skal være med på tur, er det ikke alltid lett å vite hvilke regler som gjelder.
Reise med dyr
Symbol rullestol

18 januar 2017

Tilgjengelighet

Det å reise med Flytoget skal være enkelt og bekymringsfritt. For alle.
Tilgjengelighet