Kjøp billetten på flytoget.no

Online sales picture
I vår nettbutikk kan du kjøpe de vanligste billettene på forhånd, slik at du har alt på plass før du reiser. I denne artikkelen forklarer vi enkelt trinnene fra kjøp til bruk av billetter på Oslo Lufthavn.

1. Kjøp billetter i vår nettbutikk

Besøk vår nettbutikk, pass på at du har angitt riktig til/fra stasjoner, velg enkel- eller returbilletter og billettyper etter eget valg. Du kan også se en estimert kostnad for kjøpet i din lokale valuta.

Skriv inn ditt mobilnummer og e-post, før du fortsetter til betaling. Her oppgir du betalingskortets detaljer gjennom vår betalingsleverandør, Nets. I vår nettbutikk kan du betale med VISA, MasterCard og American Express.

2. Motta billettene

Hvis du ser siden for kjøpsbekreftelse, har vi allerede sendt deg billettene. Du vil motta billettene på to forskjellige måter for din bekvemmelighet:

  • En e-post med en kvittering for kjøp
  • En e-post med dine billetter vedlagt som PDF-filer og med en kobling til en online versjon av billetten din som kan åpnes i din nettleser. Vær oppmerksom på at tur/returbilletter vil bli sendt som to enkeltbilletter.

 

Du kan dele billettene med familie, venner eller kolleger. Billetten vil bare fungere en gang og skal beholdes til reisen er gjennomført.

3. Bruk av billetter

Strekkoden på billetten må leses i portene på Oslo Lufthavn. Hvis du reiser til flyplassen, må strekkoden leses i portene på plattformen etter at du har forlatt toget. Hvis du reiser fra Oslo Lufthavn, må strekkoden leses på stasjonen før du går ned til plattformen.

Våre billettlesere vil kunne lese strekkoden hvis PDF-billetten er trykt på papir (A4), vist i en PDF-leser på mobiltelefonen eller på nettversjonen av billetten som vises i nettleseren på mobiltelefonen.

Hvis du har en gyldig billett og det er problemer med å lese av denne, har vi personell på plass som vil hjelpe deg.