Velkommen om bord

Flytogvert
01 desember 2021
Hos Flytoget er vi opptatt av at du kan reise trygt, uansett hvorfor du reiser med oss. For deg som flyreisende er det fortsatt enkelte begrensninger du bør være klar over.

Uansett om du skal kort eller langt, så er Flytoget den raskeste og enkleste måten å reise til Oslo Lufthavn. Vi kjører hvert tiende minutt mellom Oslo S og flyplassen, og med vår reisegaranti kan du være sikker på at du kommer deg fram dit du skal.

Hvis det er lenge siden du har reist, kan du finne oppdatert informasjon under.

Munnbind

Fra 3. desember er det påbudt å bruke munnbind om bord på all kollektivtrafikk i og rundt Oslo. Enkelte flyselskap kan fortsatt kreve at reisende skal bruke munnbind om bord på fly. Oppdaterte regler knyttet til munnbindbruk på flyplassen finner du hos Avinor.

 

Før flyreisen må du forberede deg litt mer enn vanlig

Sjekk inn via flyselskapets nettside eller app på forhånd slik at du har alt klart. Noen flyselskaper har også egne og spesifikke reiseråd som du må huske. Vi anbefaler at du holder deg oppdatert på myndighetenes reiseråd, ikke minst hvis du skal reise til utlandet. Det kan være at lokale myndigheter har andre råd og regler.

 

Møt frem til flyavgangen i god tid

Vær også obs på at deler av Oslo Lufthavn er stengt grunnet lite trafikk. Følg skilting på flyplassen, og spør gjerne våre ansatte om hjelp under reisen hvis det er noe du lurer på. Flyreiser i Norge krever ingen ekstra dokumentasjon, men vi anbefaler at du sjekker hvilken dokumentasjon som kreves hvis du skal reise utenlands.

 

Går Flytoget som normalt?

Fra 24.12 -05.02 kjører vi færre avganger enn vanlig. Sjekk vår reiseplanlegger eller i appen for oppdaterte reisetider. 

 

Kjøp flytogbilletten på forhånd

Det kan være lurt å kjøpe flytogbillett på forhånd i appen. Vi desinfiserer våre billettautomater gjennom dagen, men slik unngår du unødvendig berøring. I Flytogets app finner du også til enhver tid oppdaterte rutetider.

 

Sertifisert smittevern

Du skal reise trygt med Flytoget, derfor har vi økt rengjøringen på togene under pandemien. Våre smittevernstiltak har gitt oss DNV GL sin sertifisering innen smittevern, som eneste togselskap i verden. Her kan du lese mer om sertifiseringen MyCare. 

Har du noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss.