Gå til hovedinnholdet

Velkommen om bord

Flytogvert
01 desember 2021
Hos Flytoget er vi opptatt av at du kan reise trygt, uansett hvorfor du reiser med oss.

Uansett om du skal kort eller langt, så er Flytoget den raskeste og enkleste måten å reise til Oslo Lufthavn. Vi kjører hvert tiende minutt mellom Oslo S og flyplassen, og med vår reisegaranti kan du være sikker på at du kommer deg fram dit du skal.

Hvis det er lenge siden du har reist, kan du finne oppdatert informasjon under.

Før flyreisen kan det være lurt å forberede seg litt mer enn vanlig

Sjekk inn via flyselskapets nettside eller app på forhånd slik at du har alt klart. Noen flyselskaper har også egne og spesifikke reiseråd som du må huske. Vi anbefaler at du holder deg oppdatert på myndighetenes reiseråd, ikke minst hvis du skal reise til utlandet. Det kan være at lokale myndigheter har andre råd og regler.

 

Møt frem til flyavgangen i god tid

Vær også obs på at deler av Oslo Lufthavn er stengt grunnet lite trafikk. Følg skilting på flyplassen, og spør gjerne våre ansatte om hjelp under reisen hvis det er noe du lurer på. Flyreiser i Norge krever ingen ekstra dokumentasjon, men vi anbefaler at du sjekker hvilken dokumentasjon som kreves hvis du skal reise utenlands.

 

Går Flytoget som normalt?

Ja, Flytoget går som vanlig. Sjekk vår reiseplanlegger eller i appen for å finne din avgang. 

 

Kjøp flytogbilletten på forhånd

Det kan være lurt å kjøpe flytogbillett på forhånd i appen. Vi desinfiserer våre billettautomater gjennom dagen, men slik unngår du unødvendig berøring. I Flytogets app finner du også til enhver tid oppdaterte rutetider.

 

Har du noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss.