Du reiser trygt med oss

Mennesker som går om bord i Flytoget på Oslo Lufthavn
18 mai 2020
Skal du ut og fly i nær fremtid, skal du vite at det er trygt å reise med oss. For at du i tillegg skal ha en fin og trygg reise helt frem til din destinasjon, har vi samlet noen tips til deg.

Generelle reiseråd

  • Hvis du er syk, må du bli hjemme

  • Husk god håndhygiene under hele reisen

  • Vis kjærlighet og omtanke til dem rundt deg, men gjør det på avstand

Lurer du på noe?

Kontakt Flytogets kundeservice på chat eller telefon.
Vi holder åpent mandag til fredag 08 - 18

Flytogene våre desinfiseres regelmessig, og alle berøringsflater rengjøres flere ganger om dagen, for din og vår trygghet. Vi har gjort det enkelt for deg så du lett kan se hvor du skal sitte i våre flytog. Trenger du antibac, finner du det på vårt område på Oslo lufthavn. Her kan du også få munnbind for flyreisen videre.

 

Her er våre tips til deg som skal reise med fly.

 

Kjøp flytogbilletten på forhånd

Kjøp flytogbillett på forhånd i appen. Vi desinfiserer våre billettautomater gjennom dagen, men slik unngår du unødvendig berøring. I Flytogets app finner du også til en hver tid oppdaterte rutetider.

 

Før flyreisen må du forberede deg litt mer enn vanlig

Sjekk inn via flyselskapets nettside eller app på forhånd slik at du har alt klart. Noen flyselskaper har også egne og spesifikke reiseråd som du må huske. Vi anbefaler at du holder deg oppdatert på myndighetenes reiseråd, ikke minst hvis du skal reise til utlandet. Det kan være at lokale myndigheter har andre råd og regler.

 

Vi viser deg hvor du kan sitte i Flytoget for å holde trygg avstand

Om bord i Flytoget har vi gjort det enkelt ved å vise hvilke seter du kan sitte i, for å holde trygg avstand til dine medpassasjerer.

Du kan desinfisere hendene dine hos oss på Oslo lufthavn. Alle flytog desinfiseres og behandles nøye hver uke. I tillegg rengjør vi alle berøringsflater flere ganger om dagen. 

 

Møt frem til flyavgangen i god tid

Flyselskapene kan ha nye regler for oppmøtetid og boarding. Vår generelle anbefaling er å møte opp i god tid før avreise, og helst litt tidligere enn du pleier. Det er også laget egne smittevernråd for flyreiser, som du kan lese på FHI sine nettsider.

Hvis du ankommer Oslo fra utlandet, kan du fortsatt reise med oss selv om du må direkte i karantene når du kommer hjem. Følg informasjonen du får på Oslo lufthavn.

 

 

Har du noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Vi ønsker deg en god og trygg reise.