Flytoget er det billigste alternativet for studenter

Passasjer leser på Flytoget
10 juli 2020
Uansett om du reiser til mors kjøttkaker eller tilbake til studentkollektivet er det godt å unne seg litt hverdagsluksus. Dessuten er Flytoget det beste og billigste alternativet for deg som student.

Full fart til halv pris - uansett hvor gammel du er

Som student har du alltid fått reise med Flytoget til halv pris. Fra og med august fjerner vi i tillegg den øvre aldersgrensen for denne billettkategorien. Det skulle bare mangle - studentlommeboken blir ikke nødvendigvis tykkere når du passerer 32 år.

Rakk du ikke flyet ditt? Ikke noe problem!

Selv om du reiser til halv pris, nyter du selvsagt alle flytogets fordeler til det fulle. Med avganger hvert tiende minutt til og fra Oslo lufthavn er flyplassen aldri langt unna.

Med punktlighet ingen kan måle seg med skal det godt gjøres å ikke nå flyetavgangen. Men skulle det utenkelige skje er det godt å vite at Flytogets reisegaranti dekker ny flybillett dit du skal - uten at du trenger å legge ut for nye billetter.

Banner for samarbeid med appen HOLD

Samarbeid med HOLD


I høst har Flytoget et samarbeid med HOLD der du har mulighet til å vinne en helt unik osloopplevelse. Sammen med Liveprivateguide.com har vi laget en spesialsydd dag for deg og dine studentvenner.

Last ned HOLD for iOS eller Android her.

Visste du at: