Gå til hovedinnholdet

Buss erstatter flytogene mellom Drammen og Asker i sommer

Flytoget på vei over Drammenselva
19 juni 2020
En sommer som normalt har vel aldri vært en fjernere drøm, men korona stopper (heldigvis) ikke oppgraderingen av jernbanen som gjennomføres hver sommer. For våre reisende er det strekningen mellom Drammen og Asker stasjon som berøres i år.

Lurer du på noe?

Kontakt Flytogets kundeservice på chat eller telefon.
Vi holder åpent mandag til fredag 08 - 18

I perioden mellom 20. juni og 2. august erstattes alle våre tog på strekningen mellom Drammen og Asker stasjon med buss. Bussavgangene korresponderer med flytogavgangene fra Asker stasjon, men vi ber likevel reisende til og fra Drammen om å beregne 20 minutter ekstra reisetid.

Se reiseplanleggeren for oppdatert reiseinformasjon.

Reiseplanleggeren på flytoget.no og i appen er oppdatert med informasjon om hvor bussene går fra og når du må reise for å rekke flyet ditt. Flytogets reisegaranti ved forsinkelser gjelder som normalt, også ved planlagte avvik.

Bagasjehjelp

Buss for tog kan aldri måle seg med å reise med Flytoget – det vet vi. Derfor vil vi prøve å gjøre det mest mulig friksjonsfritt. Som oftest har man med seg litt ekstra bagasje når man reiser på sommerferie og da er det ekstra godt å vite at vi har egne medarbeidere på Asker stasjon som hjelper deg med bagasjen din mellom bussen og Flytoget.

BRG banner generisk.jpg

800x270 Bagtag-pilot nyhetsbrev.png